fasadrengöring

Förläng livslängden på fasaden

En fasad blir med tiden smutsig. Det kan yttras genom en fet yta som gör att alger och mögel enklare får fäste. Fasaden tar skada av detta och slits snabbare. Genom att regelbundet rengöra och underhålla din fasad kan livslängden förlängas samt skapa ett estetiskt lyft.

UNDERHÅLLSTVÄTT

En skonsam tvätt av fasaden. Med rätt medel och arbetsmetoder rengörs ytan och fasaden kommer att få tillbaka mycket av sin ursprungsfärg och glans.

FASADTVÄTT FÖRE OMMÅLNING

Skall du måla om ditt hus är det viktiga att fasaden är noggrant rengjord. Anledningen till att det är att rengöringen är ett av de viktigaste stegen för att få ett långvarigt fint resultat.   

Vid en sådan fasadtvätt används ett starkare och effektivare rengöringsmedel som med enkelhet förbereder fasaden inför målning.   

Vi har den som krävs för att både effektiv och säker utrustning se till att din fastighet är i bästa skick. Vi tar hand om hela processen från första besök till färdigt resultat.

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.