Dödsbostädning

DÖDSBOSTÄDNING EFTER DINA BEHOV

Vid en dödsbostädning gäller det att ta hänsyn till de anhöriga som är involverade då det gäller en väldigt känslig tid, därför arbetar vi efter era önskemål. När ni har hört av er återkommer vi så snart vi bara kan med svar på eventuella frågor eller en  offert för att underlätta processen för er.

DÖDSBOTÖMNING

Att utföra en dödsbotömning mitt i din sorg, då allt det praktiska måste tas om hand kan ofta kännas övermäktigt att orka med. Då kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Vår personalhar lång branschvana och har dig som kund i fokus.  Vi hjälper dig igenom hela processen för städning och tömning.

Vi behöver veta hur många kvadratmeter som ska tömmas, samt vad som ska tömmas. Det går även bra att presentera med bilder så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om. 

När vi hjälper er med en dödsbostädning tar vi att ta hand om allt som rör städningen; fönsterputsning och all typ av städ. 

Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags – och vi tar alltid hänsyn till situationen.

DÖDSBOTÖMNING TILL FAST PRIS

Vi kan hjälpa dig med dödsbotömningen genom att lämna en snabb  offert till ett fast pris, då det inte går att få Rutavdrag vid dödsbotömning eller dödsbostädning. Ni kan underlätta för oss genom att bifoga bilder så kan vi uppskatta både tid och pris utifrån hur många kvadratmeter och kubik som ni behöver hjälp med.

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.