trappstädning

fokusera på dina studier

EM Städ och takvård sköter din  trappstädning  där alla moment ingår. Ett rent trapphus ger ett bra intryck både för boende och besökande. En ren trapp är därför ett bra välkomnande.

Vi erbjuder  fasta priser  på  trappstäd,  och skriver  alltid avtal  med er  som beskriver vad ni önskar få hjälp med.  Fönsterputsning  samt rengöring av biutrymmen som tvättstugor kan självklart även bokas. Vi servar många bostadsrätter och innehavare av fastigheter med våra trappstädningar. Självklart välkomnar vi fler att ansluta sig till oss. Intervallerna på tillfällena ditt trapphus skall rengöras bestämmer vi därför inte själva, utan vi utför det som avtalats och som vi kommit överens om.

TRAPPSTÄDNING TILL RÄTT PRIS

Vi har som mål att inom  trappstädningen  leverera kvalitet till rätt pris. Ju fler trappor det handlar om ju bättre pris kan vi därför ge dig som slutkund. 

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.