Taktvätt & Takmålning

 BESIKTNING av tak

Vi kommer ut till er och granskar ert tak och dess viktigaste punkter. Genom denna besiktning kan vi avgöra vilken omfattning av behandlingen just ditt behov för att bli i toppskick igen. 

EN HÅLLBAR LÖSNING UR FLERA PERSPEKTIV

Vår takmålning är framtagen för att fastighetsägare ska kunna underhålla på ett klokt sätt, som är bra både för miljön och för plånboken. En takmålning tillsammans med en översyn av bland annat nocktätning och genomföringar kan skjuta upp till många år. En takmålning innebär att en akrylatfärg appliceras på takpannan och får därmed ett helt nytt skydd som stöter bort vatten och minskar risken för att påväxt ska få fäste.

MOSSA OCH MISSFÄRGAT TAK

Dina takpannor har börjat tappa sin färg och du kan se en mängd påväxt som t.ex. mossa. Det betyder inte alltid att man behöver bytas utan oftast att ytskiktet på takpannan har blivit dåligt.

Takmålning är en behandling som förnyar dina takpannor och på så sätt förlänger livet på dem. En takmålning går att utföra när yttertakets underlag är i gott skick. Vi har genom mer än 20 000 takbesiktningar tagit fram en standard som gör att vi med enkelhet kan avgöra vilken omfattning på behandlingen just ditt behov. 

7 BRA ANLEDNIGAR TILL TAKMÅLNING

  • Förlänger livslängden på taket.
  • Taket blir som nytt igen.
  • Takpannan återfår en skyddande yta.
  • Ökar värdet på fastigheten.
  • Miljövänligt.
  • Ekonomiskt.
  • 10 års garanti.

Vår process

innan Målning

För att kunna applicera en ny skyddsyta på dina takpannor genomförs en noggrann rengöring av taket. Detta sätter grunden för att kunna erbjuda en lång garanti på vår produkt.

Vi använder oss endast av vatten med högt tryck, detta gör att vi med enkelhet kan ta bort påväxt och löst material på takpannan. Metoden gör att vi kan undvika att använda några kemikalier. Smidigt och skonsamt för vår miljö.
 

Målning

För att takpannan ska återfå sin rätta nyans och skydd målar vi taket i två lager.

Denna process försluter ytan i betongen. Med spruta tränger färgen in i takpannan vilket mättar materialet, pannan får då tillbaka sin skyddande yta. Fördelen med vår färg är att den andas och låter takpannan erhålla sina ursprungsgemenskaper.  

Denna process skapar ny ytbeläggning. Färgen skapar ett nytt superstarkt skydd. Det ger förutsättningar för att kunna stöta bort och minska risken för påväxt 

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.