visningsstädning

Vikten av visningsstädning

Vi samarbetar med ett antal fastighetsbyråer vad gäller visningsstädningar. Om du är mäklare eller vill städa inför lägenhetsvisning kan du fråga oss om detta. En städad bostad är lättare att sälja och vi vet hur visningsstädningen ska gå till. 

En visningsstädning är den första chansen du har att göra ett positivt intryck på potentiella köpare eller hyresgäster. En ren och välorganiserad bostad visar att du bryr dig om ditt hem och att det har tagits hand om på ett ordentligt sätt.

En visningsstädning ökar även dina chanser att sälja eller hyra ut din bostad. Om potentiella köpare eller hyresgäster ser att bostaden är ren och fräsch, kommer de att vara mer benägna att välja din bostad framför andra. Om du har en ren och väl underhållen bostad kommer potentiella köpare eller hyresgäster att vara mindre benägna att förhandla om priset. De kommer att känna att du har tagit hand om bostaden på ett bra sätt och att det inte finns några dolda problem som de behöver bekymra sig för.

Slutligen kan en visningsstädning hjälpa till att sälja eller hyra ut din bostad snabbare. Om potentiella köpare eller hyresgäster ser att bostaden är ren och fräsch, kan de fatta ett beslut snabbare och undvika att leta vidare efter andra alternativ.

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.