Om oss

EM Städ & Takvård

EM Städ & Takvård är en pålitlig och erfaren leverantör av högkvalitativa tjänster inom städning, tak-och fasadarbete och trädgårdsskötsel till såväl privatpersoner som företag.

Vi förstår att varje kunds behov är unikt, och därför arbetar vi alltid tillsammans med våra kunder för att skapa en skräddarsydd plan som passar deras specifika behov och önskemål. Som städfirma använder vi endast de bästa produkterna och de senaste teknikerna för att garantera en effektiv och miljövänlig städning.

Vårt team av erfarna och pålitliga städare är noggrant utvalda och tränade för att garantera att varje kund får en professionell och högkvalitativ städning varje gång. Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvalitet eller service.

Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive hemstädning, kontorsstädning, byggstädning och fönsterputsning. Vi är också glada att kunna erbjuda en flexibel tidtabell som passar kundens schema och behov.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina städbehov. Vi ser fram emot att få möjlighet att visa dig vad vi kan göra för att göra ditt liv lite enklare och renare!

Rut-avdrag för privatpersoner

Vad är Rut-avdrag? När du anlitar oss kan du använda dig av Rut-avdraget. Vi gör det enkelt för dig och sköter all administration.

Genom Rut- avdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021. Det gör att du kan få 50% skatteavdrag på våra tjänster som exempelvis flytthjälp, flyttstädning och hemstädning.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.