Studentstädning

fokusera på dina studier

Vår studentstädning har  kvalitet till ett bra  pris. Studentstädningar är en populär tjänst där vi vill ge alla studenter med låg inkomst, en möjlighet att boka kvalitet till  rätt pris. Vi har lång erfarenhet och kan därför erbjuda dig förstklassiga  städningar  där du som student kan lita på att vi gör allt för att göra din vardag enklare både för studierna och din plånbok.

Med våra städtjänster kan du som student köpa både enstaka städtillfällen liknande  hemstädning  men fungerar lika bra att köpa vår  flyttstädning  för studenter. Önskar du  fönsterputsning så löser vi självklart det med. Vi erbjuder därför med andra ord allt inom  städning – Även till studenter.

STUDENTSTÄD TILL RÄTT PRIS

Vi erbjuder studentstäd till rätt pris då vi vet av egen erfarenhet att många studenter har en ansträngd ekonomi. Därför prioriterar vi att erbjuda bra priser till alla studenter. Vi på EM städ och takvård tycker att alla skall ha råd med att ha en så ren bostad som möjligt. Vid våra städningar så använder vi endast miljömässigt klassade rengöringsmedel, då vi vill bidra till att hålla vår natur ren. Det är viktigt för oss att tänka på vår nästa generation och att de ska få ha en ren miljö att vistas i.

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en serös firma som är experter inom städning, tak-, fasad- och trädgårdsarbeten. Vi tar eget ansvar, levererar högsta kvalitet till alla våra kunder och vill att du som kund alltid ska känna sig trygg med oss, därför erbjuder vi även en nöjd kund-garanti.

Adress

Följ oss

© Copyright EM Städ & Takvård.